Autoschade? Autobedrijf Garant!

Autoschade Take Care

U heeft schade aan uw auto. Op dat moment begint de ellende pas echt.

Daarom heeft Autobedrijf Garant de autoschade take care service. Dit houdt in: Wij verzorgen het gehele proces van begin tot eind. Het voordeel voor u is dat wij al het contact met de verzekeringsmaatschappij verzorgen. Wij verzorgen een deskundige expertise en nemen contact op met de eventuele tegenpartij.

Tijdens dit proces kan u gebruik maken van een gratis vervangende auto. Als de auto is hersteld dan factureren wij rechtstreeks aan de verzekeringsmaatschappij! Een extra voordeel is dat u in 99% van de schadegevallen geen eigen risico heeft.

U bepaalt waar de auto hersteld wordt

… en niet de verzekering. Een veel voorkomend misverstand. Maar u bepaalt waar de auto gerepareerd wordt. Het gaat als volgt: u heeft autoschade, u komt bij ons met het schadeformulier en wij verzorgen de rest! Daarom zijn wij het juiste adres in Purmerend als het gaat om autoschade herstel.

Autobedrijf Garant is gespecialiseerd in alle soorten en vormen van autoschadeherstel. Van heel klein tot bijna total-loss. Met zeer ervaren en opgeleide autoschadeherstellers en autospuiters zorgen wij dat uw auto er weer als nieuw uitziet.

Autoschadebedrijf Garant

Vraag over schadeherstel?

Bel 0299-463530

Stel vraag online

Veel gestelde vragen over schadeherstel

Ja, watergedragen lakken zijn 100% goed. De gebruikte lak is bestand tegen water, regen en alle andere weersinvloeden. De reden waarom wij watergedragen lakken gebruiken is ter bescherming van het milieu en onze medewerkers. Oude autolakken worden voor gebruik verdund met thinner (verdunner). De thinners verdampen tijdens het drogen. Maar prettig voor de omgeving zijn deze thinners niet. Met moderne technieken zijn de fabrikanten van autolakken er in geslaagd om in plaats van de chemische verdunner, water te gebruiken. De kwaliteit van de lak is er zelfs op vooruit gegaan.
Simpel, wij houden u mobiel! Wij beschikken over een aantal jonge auto´s die worden ingezet als vervangend vervoer bij schadeherstel. Bij schadeherstel krijgt u altijd een gratis vervangende auto.
Hoeveel tijd er in het herstellen van de schade gaat zitten is afhankelijk van hoeveel schade er aan de auto is. Een kras in het portier is sneller hersteld dan een auto na een fikse kop-staart botsing. Om toch even een vuistregel mee te geven: reken op +/- 5 tot 8 werkdagen.

Betaalbare tarieven

Bij Autobedrijf Garant betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Autobedrijf Garant houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van onze service

Door een uitstekende storingsdiagnose en een juiste aanpak wordt er veel tijd en geld bespaard. Een wel zo prettig idee.