Carteam Autobedrijf Garant
Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal na het onderhoud
Specialist in Purmerend e.o.
RDW erkend

Welkom bij Carteam Autobedrijf Garant

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autobedrijf Garant is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Purmerend en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autobedrijf Garant

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autobedrijf Garant in Purmerend vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autobedrijf Garant! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Ti Ja
Ti Ja
Super mooie zaak! Alles staat netjes opgesteld en het personeel is heel relaxed. Het voelde voor mij alsof ze me echt wilden helpen inplaats van mij iets probeerden te verkopen. Dat is zeldzaam in deze branche!
Roel de Haan
Roel de Haan
Hebben de topcase topkoffer bij ophalen snel geplaatst en bij terug keer er ook weer snel afgehaald. Daarnaast vriendelijk geholpen met het afwikkelen van de administratie.
Sander Roubal
Sander Roubal
Via Marktplaats bij Auto Garant uitgekomen. Hier werd een auto aangeboden die op het eerste gezicht aan al onze eisen voldeed. Na een telefoontje zijn wij vol goede moed naar Purmerend gegaan vanuit de provincie Zeeland. De auto was exact zoals omschreven in de advertentie en proefrijden was geen probleem. Omdat de auto starthulp nodig had kregen we de booster mee mochten we onderweg stil komen te vallen. Na de proefrit hebben we snel een deal kunnen sluiten, inclusief kosteloos een nieuwe accu.
Erwin Bluemink
Erwin Bluemink
Eind 2020 hier een andere auto gekocht. Deze week (week 6, 2021) is onder garantie de brandstofpomp en lambdasonde vervangen, in verband met een niet juist functionerende brandstofmeter en een motorstoring. Op mijn vraag is de auto daarnaast kosteloos naar de naastgelegen Ford-dealer gebracht om de openstaande terugroepactie te laten verhelpen (service). In de reparatieperiode heb ik gebruik kunnen maken van een leenauto. Daarnaast bleek bij aankomst dat men de auto alvast had gekeurd omdat de keuringstermijn in Maart zou verstrijken (service). Een groot compliment aan Autobedrijf Garant! Het is de moeite waard geweest om hier, 100km van huis, een auto aan te schaffen. Bart en Daniel nogmaals dank!
Jan Kleerebezem
Jan Kleerebezem
Keurig geholpen
Bekijk beoordelingen