Open

GroenGedaan!

Duurzaamheidslabel GroenGedaan!

Carteam Autobedrijf Garant

Wat is duurzaamheid?

Iedere dag word je wel een paar keer geconfronteerd met het woord ‘duurzaamheid’, maar wat is duurzaamheid nou eigenlijk? Duurzaamheid is eigenlijk het voldoen aan de eisen die aan een gezonde onderneming worden gesteld op gebied van Environment (milieu), Social (maatschappelijk verantwoord ondernemen) en Governance (bestuur en wetgeving). Ook wel ESG-eisen genoemd.

 

Gecheckt door GroenGedaan! 

Carteam Autobedrijf Garant voldoet aan deze eisen. GroenGedaan! van de stichting Duurzaam bekijkt in welke mate ons bedrijf aan deze eisen voldoet. Door de periodieke controles weet je dat dit altijd actueel is, want wettelijke- en maatschappelijke eisen veranderen voortdurend.

 

Grootste duurzaamheidslabel

Deelname aan het GroenGedaan! programma wordt door opdrachtgevers geaccepteerd als bewijs van duurzaamheid. Met bijna 4.000 aangesloten bedrijven in de BeNeLux is GroenGedaan! het grootste duurzaamheidslabel.
 

Meer informatie vind je op www.stichtingduurzaam.nl.

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Garant?

Bij Carteam Autobedrijf Garant staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Garant is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN