APK voor Purmerend en omstreken: Carteam Autobedrijf Garant

Zoekt u een garage voor de APK keuring van uw auto in de regio Purmerend? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring zijn wij het adres voor een goede en snelle APK keuring in Purmerend. Natuurlijk houden wij u mobiel bij onderhoud en/of reparatie.

APK tegen een scherp tarief in Purmerend

Bij Carteam Autobedrijf Garant, de APK-garage voor Purmerend, staat een gedreven en ervaren team autotechnici voor u klaar om uw auto goed en tegen een scherp tarief voor de APK te keuren. Met jarenlange ervaring met alle merken en modellen én vele zeer tevreden klanten is autobedrijf Carteam Autobedrijf Garant daarmee dé garage voor de APK keuring in Purmerend en omstreken.

In de werkplaats is de knowhow aanwezig voor een juiste APK keuring van alle gangbare merken en modellen. Ook beschikken we over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur, voor het geval wij (elektronische) storingen van uw auto op moeten lossen.

Daarom voor de APK naar Carteam Autobedrijf Garant in Purmerend

  • Betaalbare tarieven

  • Jarenlange ervaring

  • Vervangend vervoer

  • Persoonlijke service en aandacht

  • Alle merken en modellen

  • Goed opgeleide technici

Bel voor een afspraak voor de APK:

0299-463530

Maak afspraak online

Meer over de APK van uw auto? Bel 0299-463530.

Stel vraag

Betaalbare tarieven

Bij garage Carteam Autobedrijf Garant in Purmerend betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Garage Carteam Autobedrijf Garant in Purmerend houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een leenfiets of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig? Dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van onze service

Door een uitstekende storingsdiagnose en een juiste aanpak wordt er veel tijd en geld bespaard. Een wel zo prettig idee.