Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autobedrijf Garant

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autobedrijf Garant is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Purmerend en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autobedrijf Garant

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autobedrijf Garant in Purmerend vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van je voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Ben je van mening dat je auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autobedrijf Garant! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Kevin Appel
Kevin Appel
Wat een toppers zijn het! Kom hier al wat jaartjes en altijd staan ze ons vriendelijk te woord. Daarnaast als de agenda het toelaat staan ze snel klaar voor de klant, nou ik voelde mij geen klant!!! Meer een gast, Persoonlijk en op een zeer netten manier behandeld zowel de receptie medewerkers als de monteurs in de garage. Daar kunnen andere garage een voorbeeld aan nemen. Ze nemen tijd, leggen uit wat er is of gedaan is. Mooi voorbeeld is van onze auto die defect raakte donderdag avond is deze afgesleept door een berger en vrijdag konden zij al aangeven wat er aan de hand was. De distributie ketting/riem was stuk geslagen, dit was dan wel een dure reparatie (nieuw motorblok enz..), maar daar heb je geen nieuwe auto voor! Tussentijds heb ik een leen auto kunnen krijgen tot de auto klaar was. Nu is dit wel wat vergeleken met een gewone APK, kleine of grote onderhoudsbeurt je moet dit meer zien als een openhartoperatie. Dit laat dan ook wel zien wat de kennis en kunde is van deze garage... Kortom hospitaliteit en service een dikke 10, en dat voor een goeie duidelijk prijs. Nogmaals dank en tot ziens!
Fanny Caupain
Fanny Caupain
Ik ben al meerdere keren bij Carteam Garant geweest en iedere keer zeer prettig te woord gestaan en geholpen. De prijs is meer dan eerlijk. Mijn laatste APK waren er nauwelijks kosten. Als leek zou een garage mij vanalles wijs kunnen maken maar Carteam Garant niet. Vandaag werd ik door mijn buurvrouw erop gewezen dat mijn remlicht rechts achter het niet deed. Ik belde het Carteam en een vriendelijke stem aan de andere kant zei dat ik uiteraard langs kon komen om het te laten vervangen op een tijdstip die mij het beste uitkwam. Na de lunch geweest. Werd zo goed als gelijk geholpen. En nu het mooiste...ik hoefde helemaal niets te betalen! Als dat geen service is! Dikke pluim voor Carteam autobedrijf Garant!!!!
ZerokillerOppel1
ZerokillerOppel1
Onlangs heeft Garant mijn motorblok omgewisseld en dat hebben ze perfect gedaan! Toen na een week bleek dat ze een fout hadden gemaakt met de koppeling en het vliegwiel (die ook waren vervangen) hebben ze mijn auto kostenloos afgesleept vanaf mijn werk, voor een leenauto gezorgd en de onderdelen opnieuw -nieuw- ingebouwd! Waar maak je zoiets nou nog mee!! Wat een toppers daar!!! Er zitten zat concullega's daar in de buurt en met sommige wel veel ervaring maar nog nooit zo'n positieve ervaring gehad! Even terzijde maar minstens zo belangrijk: ik kom hier al 20+ jaar en altijd tot volle tevredenheid geholpen met mijn diverse auto's door de jaren heen.😊
Emiel
Emiel
wat een fijne service. Prima service en vriendelijk en deskundig personeel en niet opdringerig Ben hier al 29 jaar klant,je word eerlijk en fatsoenlijk behandeld. Het gevoel dat je echt telt en niet de zoveelste klant bent. bij de apk kwamen twee tegenvallers aan het licht. ik werd eerst netjes gebeld waarbij ik het nieuws te horen kreeg. er werd keurig verteld wat werd geadviseerd en wat nodig was voor de keuring. de kosten werden van te voren gemeld en de keuze werd aan mij overgelaten. Eerlijk advies, niet gericht op zoveel mogelijk aan mij verdienen. Top bedrijf. op naar de volgende 29jaar :) update 25-03-2024 wat een TOP service! ik ben inmiddels al 30 jaar klant (sommige huwelijken duren korter :) )en heb nog nooit de behoefte gehad om ergens anders te kijken. overmorgen hebben mijn gehandicapte vriendin en ik een uitvaart in Bergen op Zoom (170km). Ik heb Bart gevraagd om een twinnyload te huren zodat haar roltoel EN een tante mee kunnen. om de rolstoel mee te nemen moet de achterbank van mijn eigen opel corsa plat maar dan kan haar 75jarige tante niet met ons meerijden. kom ik vanmiddag bij het bedrijf en ik stond perplex van Bart zijn aanbod. hij vertelde mij dat ik een auto mocht uitkiezen. ik koos voor de dacia duster waarop hij hem uit de showroom reed, mij de keycard overhandigde en mij vertelde dat ik deze auto KOSTENLOOS !! mee mocht nemen. woehoeeee....waar vind je deze service nog anno 2024. dit verdiend een review van 5 sterren met een hele dikke +.
Lisette Bruggenwirth
Lisette Bruggenwirth
Ik moest 1 lampje repareren ze hebben al mijn lichten nagekeken en was binnen paar minuten geregeld heel erg bedankt toppers jullie zien mij weer als ik wat heb met mijn auto 💪🏾
Bekijk beoordelingen