Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autobedrijf Garant

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autobedrijf Garant is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Purmerend en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autobedrijf Garant

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autobedrijf Garant in Purmerend vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autobedrijf Garant! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Autobedrijf Garant.

Meer informatie

Carteam Autobedrijf Garant

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

ZerokillerOppel1
ZerokillerOppel1
Onlangs heeft Garant mijn motorblok omgewisseld en dat hebben ze perfect gedaan! Toen na een week bleek dat ze een fout hadden gemaakt met de koppeling en het vliegwiel (die ook waren vervangen) hebben ze mijn auto kostenloos afgesleept vanaf mijn werk, voor een leenauto gezorgd en de onderdelen opnieuw -nieuw- ingebouwd! Waar maak je zoiets nou nog mee!! Wat een toppers daar!!! Er zitten zat concullega's daar in de buurt en met sommige wel veel ervaring maar nog nooit zo'n positieve ervaring gehad! Even terzijde maar minstens zo belangrijk: ik kom hier al 20+ jaar en altijd tot volle tevredenheid geholpen met mijn diverse auto's door de jaren heen.😊
Emiel
Emiel
wat een fijne service. Prima service en vriendelijk en deskundig personeel en niet opdringerig Ben hier al 29 jaar klant,je word eerlijk en fatsoenlijk behandeld. Het gevoel dat je echt telt en niet de zoveelste klant bent. bij de apk kwamen twee tegenvallers aan het licht. ik werd eerst netjes gebeld waarbij ik het nieuws te horen kreeg. er werd keurig verteld wat werd geadviseerd en wat nodig was voor de keuring. de kosten werden van te voren gemeld en de keuze werd aan mij overgelaten. Eerlijk advies, niet gericht op zoveel mogelijk aan mij verdienen. Top bedrijf. op naar de volgende 29jaar :)
Ruud van Galen
Ruud van Galen
Onze camper laten repareren. Goede uitleg. Gekozen voor een gereviseerd onderdeel. Goed meedenken, duidelijke offerte. Verder onderhoud gaat ook weer naar Garant!
Bekijk beoordelingen