De voordelen voor u als klant van een AD Autobedrijf

AD Autobedrijf is een internationale garageformule waaronder in Nederland circa 140 autobedrijven opereren. Met in totaal zo’n 4.600 aangesloten autobedrijven spreidt het AD Autobedrijf netwerk zich uit over 17 landen door heel Europa.

 

Kiezen voor het AD Autobedrijf… Uw auto weet waarom!

  • BOVAG gecertificeerd
  • 2 jaar garantie op reparatie's
  • Goed opgeleide automonteurs
  • Uitsluitend gerenommeerde merkonderdelen
  • Onderhoud en reparatie voor alle automerken
  • Top service en uitgebreide garanties
  • Regelmatig scherpe aanbiedingen
  • Complete service onder één dak
  • Uitgebreid occasion aanbod

Alle AD Autobedrijven in Nederland zijn aangesloten bij de BOVAG. Het AD Autobedrijf biedt professioneel auto-onderhoud door goed opgeleide en gemotiveerde automonteurs. De onderdelen die in de werkplaats worden gebruikt, zijn meestal dezelfde als die van de automobielfabrikanten of van het kwalitatieve eigen merk AD.

 

U kunt met alle merken auto’s bij het AD Autobedrijf terecht, ongeacht leeftijd, aantal gereden kilometers of de staat van uw auto. Het AD Autobedrijf biedt een top service, kent uitgebreide garanties en heeft regelmatig scherpe aanbiedingen.

 

AD Internationale onderhouds- en reparatiegarantie

Het internationale AD Autobedrijf netwerk biedt een internationale garantie van 24 maanden op alle reparaties en onderhoud die bij een AD Autobedrijf worden uitgevoerd. Deze garantie dekt onderdelen en uurloon in alle landen waar een netwerk van AD Autobedrijven operationeel is.

Het gaat om de volgende landen: België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Spanje, Turkije, Zweden en Zwitserland.

 

De internationale garantie geldt alleen als uw auto een goede staat van onderhoud kent, zoals voorgeschreven door de autoconstructeur of de onderdelenfabrikant. In Nederland zijn de BOVAG garantiebepalingen van kracht.

 

Behoud van fabrieksgarantie

Reparatie en onderhoud zijn voor uw auto en voor u als autobezitter van groot belang. Het is een nog veelvoorkomende misvatting dat u verplicht bent voor onderhoud en reparatie naar de merkdealer of naar het bedrijf waar u uw nieuwe auto heeft gekocht te gaan. U kunt zelf kiezen waar u de reparatie laat uitvoeren en welke onderdelen daarbij worden gebruikt; u kunt dus ook terecht bij uw AD Autobedrijf!

Volgens Europese regelgeving is het merkonafhankelijke autobedrijven toegestaan om auto’s te onderhouden en repareren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Dit geldt ook tijdens de garantieperiode.

Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. Maar ook in dat geval kunt u uw auto bij het AD Autobedrijf brengen. Wij zorgen ervoor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

U bent dus voor het garantiebehoud niet verplicht om met uw nieuwe auto terug te gaan naar de merkdealer, maar kunt tussentijds gewoon de service en het vakmanschap van uw AD Autobedrijf inschakelen. Goed om te weten!